Kinderdagverblijf Tante pollewop

Nieuws

Meedraaiochtenden Tante Pollewop & Sjanulke
De jaarlijkse meedraaiochtenden gaan weer van start! Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s krijgen, zowel bij Tante Pollewop als bij ... Lees meer

De jaarlijkse meedraaiochtenden gaan weer van start! Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s krijgen, zowel bij Tante Pollewop als bij Sjanulke, de gelegenheid om een paar uurtjes mee te komen spelen met hun (klein)kind. Om alles in goede banen te leiden hebben we een aantal spelregels:

 

* één gezinslid (papa, mama, opa of oma) per kind mag een keer komen spelen.

* Bij Tante Pollewop mogen de tijden ook in overleg i.v.m. het slaapritme van de baby's. En bij Sjanulke worden alleen de ochtenden aangeboden van 10.00 tot 11.45 uur.

* uitzondering op bovenstaande regel: indien uw kind alleen een middagdeel bezoekt, mag u in overleg met de leidsters een middagdeel uitkiezen.

* Bij Sjanulke zijn de meedraaiochtenden van 22 januari t/m 9 februari en bij Tante Pollewop van 5 t/m 16 maart.

 * opgave kan via de lijst op de deur in de hal van Tante Pollewop & Sjanulke.

* Wanneer uw  kindje nog maar kort onze kinderopvang bezoekt adviseren we om nog een jaartje te wachten.

Sluiten
Paasactiviteit
Heeft u al plannen voor het paasweekend? Zo niet, houd op 31 maart dan gauw een plekje vrij in uw agenda. Op deze dag staat er namelijk een gezellige... Lees meer

Heeft u al plannen voor het paasweekend?
Zo niet, houd op 31 maart dan gauw een plekje vrij in uw agenda. Op deze dag staat er namelijk een gezellige spelletjesochtend gepland.
Samen met alle ouders en kindjes willen we er, van 10.00 tot 12.30 uur, een geslaagde ochtend van maken.
Verder info volgt nog...

Sluiten
Sport-BSO
Wegens persoonlijke omstandigheden van de trainer kan de Sport-BSO vanaf heden geen doorgang meer vinden. ... Lees meer

Wegens persoonlijke omstandigheden van de trainer kan de Sport-BSO vanaf heden geen doorgang meer vinden.

Sluiten
Verkiezingen oudercommissie
Beste ouders, In maart en juni as. zijn de volgende leden van oudercommissie Tante Pollewop, BSO en Sjanulke aftredend: - Patricia Geraedts (mama Ji... Lees meer

Beste ouders,
In maart en juni as. zijn de volgende leden van oudercommissie Tante Pollewop, BSO en Sjanulke aftredend:
- Patricia Geraedts (mama Jill Berben)
- Yvonne Houben-Sevens (mama Loet en Fien Houben)

Deze leden zijn opnieuw herkiesbaar, en worden indien er geen tegenspraak komt voor 5 maart as, tot maart 2020 opnieuw aangenomen.

Wilt u ook inbreng hebben in het beleid, het pedagogisch beleidsplan en de algemene zaken bij Kinderdagverblijf Tante Pollewop? Lijkt het u iets om de oudercommissie te versterken?
Dan kunt u voor 5 maart as mailen naar: octantepollewop@live.nl of oudercommissie@kdvtantepollewop.nl .

Als lid van de Oudercommissie praat u mee over de gang van zaken bij Tante Pollewop en Sjanulke; een unieke kans om mee te denken en advies te geven over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor het functioneren van het kinderdagverblijf, de BSO en het peuterprogramma en hoe deze zo goed mogelijk kunnen aansluiten bij de belangen en wensen van kinderen en ouders.

De oudercommissie van Tante Pollewop vergadert 4 keer per jaar, dit jaar te weten 6 maart, 12 juni, 11 september en 11 november.

Sluiten
Afscheid stagiaire Britt
Vorige week hebben we afscheid genomen van Britt. Zij heeft er voor gekozen elders haar stageperiode voort te zetten. De visie van opleiden van Leeuwe... Lees meer

Vorige week hebben we afscheid genomen van Britt. Zij heeft er voor gekozen elders haar stageperiode voort te zetten. De visie van opleiden van Leeuwenborgh opleidingen verschilt van dien aard met die van Tante Pollewop, dat zij waarschijnlijk beter af is met een stageplek die gewend is aan de visie van Leeuwenborgh opleidingen.


Wij willen Britt via deze weg heel veel succes wensen met alles wat komen gaat!

Sluiten
Stagiaires
Er zijn inmiddels maar liefst 3 stagiaires werkzaam bij Tante Pollewop/Sjanulke: Chayen Nijnens uit Neer ( donderdag en vrijdag bij Po... Lees meer

Er zijn inmiddels maar liefst 3 stagiaires werkzaam bij Tante Pollewop/Sjanulke:

  • Chayen Nijnens uit Neer ( donderdag en vrijdag bij Pollewop);
  • Lotte van Riemsdijk uit Venlo (donderdag en vrijdag bij Sjanulke);
  • Seliena Keller uit  Beegden (maandag, dinsdag en donderdag bij Sjanulke);

Mochten jullie meer willen weten over deze meiden, neem dan eens een kijkje op het informatiebord in de garderobe, daar stellen zij zich aan jullie voor!

Sluiten
Jaaropgaves
De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2017 zullen begin februari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt é&eac... Lees meer

De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2017 zullen begin februari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt éénmalig verstrekt. Bewaar deze zorgvuldig. Als u er toch nog één nodig zou hebben, zijn wij genoodzaakt om € 7,50 administratiekosten in rekening te brengen.

Sluiten
Tariefwijziging 2018
Net als de maximum uurtarieven voor kinderopvangtoeslag worden de uurtarieven voor de dagopvang en de BSO verhoogd per 1 januari 2018. Dit is een comp... Lees meer

Net als de maximum uurtarieven voor kinderopvangtoeslag worden de uurtarieven voor de dagopvang en de BSO verhoogd per 1 januari 2018. Dit is een compensatie voor de indexering van huurprijzen en personeelskosten.

Het nieuwe overeengekomen uurtarief voor de dagopvang (Tante Pollewop & Sjanulke) wordt  € 7,37 en voor de BSO € 6,87. De TSO zal wederom ongewijzigd blijven.

Wij willen u erop attenderen dit tijdig door te geven aan de belastingdienst via: www.toeslagen.nl

Sluiten
Welkom Lieke
Vanaf 17 november zal Lieke Baetsen ons team komen versterken tot half maart. Ze zal voornamelijk de BSO onder haar hoede nemen op maandag, dinsdag e... Lees meer

Vanaf 17 november zal Lieke Baetsen ons team komen versterken tot half maart.
Ze zal voornamelijk de BSO onder haar hoede nemen op maandag, dinsdag en donderdag.
Maar ter vervanging van ziekte of verlof kunt u haar eventueel ook op beide groepen tegen komen.

Wilt u meer van Lieke weten, neem dan maar eens een kijkje op het informatiebord in de garderobe. Daar stelt zij zich aan u voor.
 

Sluiten
Praktische informatie
We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afsp... Lees meer

We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afspraak “48 uur van te voren tijdens werkdagen” strenger gaan hanteren. In onderstaand schema worden concreet een aantal voorbeelden gegeven.

 

Opvang

Afmelden vóór

Maandag 08:00 uur

Donderdag 08:00 uur

Dinsdag 07:00 uur

Vrijdag 07:00 uur

Woensdag 15:00 uur

Maandag 15:00 uur

Donderdag 09:00 uur

Dinsdag 09:00 uur

Vrijdag 14:00 uur

Woensdag 14:00 uur

 

- minimale afname dagopvang is 2,5 uur per week, tijdens één dag. Dit vinden wij pedagogisch gezien de minimale tijd, dat voor een kind noodzakelijk is om zich veilig te blijven voelen in de groep.

- onderbroken uurtjes worden wegens personeelsbezetting vanaf 1 januari 2016 doorberekend.

Denk hierbij aan tussentijdse bezoekjes van:

* huisarts

* consultatiebureau

* logopedie

* typelessen

Sluiten