Kinderdagverblijf Tante pollewop

Nieuws

Onze lieve Jessy neemt afscheid..
Lieve allemaal, Na 12,5 jaar met heel veel liefde, passie en plezier bij Tante Pollewop gewerkt te hebben, ga ik per 1 juni afscheid nemen. Ik mer... Lees meer

Lieve allemaal,

Na 12,5 jaar met heel veel liefde, passie en plezier bij Tante Pollewop gewerkt te hebben, ga ik per 1 juni afscheid nemen.
Ik merk aan alles dat ik klaar ben voor een nieuwe uitdaging. Met de intentie om nog meer te mogen leren, te blijven ontwikkelen en het beste in mezelf naar boven halen is het daarom tijd voor een volgende stap. Ik voel me dan ook super dankbaar dat ik vanaf heden de rol als baliemedewerker bij Orthodontistenpraktijk Weert mag gaan vervullen.
Dat neemt niet weg dat ik mijn collega's, de kindjes en de contacten met jullie als ouders enorm ga missen.

Ik wil jullie dan ook, stuk voor stuk, bedanken voor deze prachtige jaren. Het gaat jullie goed!
Liefs,
Jessy

 

Sluiten
We gaan afscheid nemen van Esther...
Na bijna 10 jaar bij Tante Pollewop gewerkt te hebben, heeft Esther een andere uitdaging gevonden bij Vacu-Shape in Maasbree. Hier zal zij per juni be... Lees meer

Na bijna 10 jaar bij Tante Pollewop gewerkt te hebben, heeft Esther een andere uitdaging gevonden bij Vacu-Shape in Maasbree. Hier zal zij per juni begeleiding gaan bieden. Natuurlijk zullen de kinderen en ouders die haar nu als mentor hebben, binnenkort horen wie hun nieuwe mentor zal zijn. Wij danken Esther voor de vele liefdevolle momenten met de kinderen, voor de fijne samenwerking met ouders en collega's en wensen haar heel veel plezier en succes bij haar nieuwe werkgever. 

Sluiten
Stagiaires
Er is op dit moment 1 stagiaire werkzaam bij Tante Pollewop: Chayen Nijnens uit Neer ( donderdag en vrijdag ); Mochten jullie mee... Lees meer

Er is op dit moment 1 stagiaire werkzaam bij Tante Pollewop:

  • Chayen Nijnens uit Neer ( donderdag en vrijdag );

Mochten jullie meer willen weten over haar, neem dan eens een kijkje op het informatiebord in de garderobe, daar stelt zij zich aan jullie voor!

Sluiten
Jaaropgaves
De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2017 zullen begin februari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt é&eac... Lees meer

De jaaropgave van uw kosten voor de kinderopvang in 2017 zullen begin februari per mail verstuurd worden. Deze jaaropgave wordt éénmalig verstrekt. Bewaar deze zorgvuldig. Als u er toch nog één nodig zou hebben, zijn wij genoodzaakt om € 7,50 administratiekosten in rekening te brengen.

Sluiten
Tariefwijziging 2018
Net als de maximum uurtarieven voor kinderopvangtoeslag worden de uurtarieven voor de dagopvang en de BSO verhoogd per 1 januari 2018. Dit is een comp... Lees meer

Net als de maximum uurtarieven voor kinderopvangtoeslag worden de uurtarieven voor de dagopvang en de BSO verhoogd per 1 januari 2018. Dit is een compensatie voor de indexering van huurprijzen en personeelskosten.

Het nieuwe overeengekomen uurtarief voor de dagopvang (Tante Pollewop & Sjanulke) wordt  € 7,37 en voor de BSO € 6,87. De TSO zal wederom ongewijzigd blijven.

Wij willen u erop attenderen dit tijdig door te geven aan de belastingdienst via: www.toeslagen.nl

Sluiten
Praktische informatie
We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afsp... Lees meer

We merken dat er enige verwarring is wat betreft het tijdslimiet van afmelden bij de dagopvang Tante Pollewop. Vanaf januari 2016 zijn we de afspraak “48 uur van te voren tijdens werkdagen” strenger gaan hanteren. In onderstaand schema worden concreet een aantal voorbeelden gegeven.

 

Opvang

Afmelden vóór

Maandag 08:00 uur

Donderdag 08:00 uur

Dinsdag 07:00 uur

Vrijdag 07:00 uur

Woensdag 15:00 uur

Maandag 15:00 uur

Donderdag 09:00 uur

Dinsdag 09:00 uur

Vrijdag 14:00 uur

Woensdag 14:00 uur

 

- minimale afname dagopvang is 2,5 uur per week, tijdens één dag. Dit vinden wij pedagogisch gezien de minimale tijd, dat voor een kind noodzakelijk is om zich veilig te blijven voelen in de groep.

- onderbroken uurtjes worden wegens personeelsbezetting vanaf 1 januari 2016 doorberekend.

Denk hierbij aan tussentijdse bezoekjes van:

* huisarts

* consultatiebureau

* logopedie

* typelessen

Sluiten